Letkiän myymälä/toimipiste

Letkiän työtilat ja myymälä nyt uudessa osoitteessa!

Letkiän tilat sijaitsevat nyt Pyhäjoen keskustassa KELO shopin yhteydessä osoitteessa Vanhatie 44 L 3, 86100 PYHÄJOKI. KELO shopista löydät myös muita kotimaisia ja paikallisia tuotteita:

 

NIEKO

Helle Visuals

Kuvanaiset

Fiini Naturally

AGLI Finland

... ja monia muita!

 

Lisätietoa löydät Facebookista: https://www.facebook.com/keloshop/?modal=admin_todo_tour

 

Tervetuloa!

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus ja toimituskulut

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia tai Matkahuoltoa. Tilauksen loppusummaan lisätään postikulut 6,90€ tai korujen (myös lahjakortit ja hiusdonat) kirjelähetykseen 3,50€. Kaikki yli 100€:n tilaukset ilman toimituskuluja. Kirjelähetykset toimitetaan Postilla suoraan postilaatikkoon ja paketit lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Kirjetoimituksia ei saa seurattavaksi. 


Nouto

Voit myös noutaa tilauksesi ilman toimituskuluja Letkiä Clothin tiloista KELO shopilta Pyhäjoen keskustasta osoitteesta Vanhatie 44 L 3, 86100 PYHÄJOKI. 

KELO shopin tiloissa myös sovitusmahdollisuus.


Toimitusaika

Toimitusaika on pääasiassa 3-7 arkipäivää, emme kuitenkaan vastaa muiden osapuolien aiheuttamista viivästyksistä. Jos lähetystä ei noudeta valitusta toimituspaikasta säilytysajan sisällä, toimitetaan se takaisin lähettäjälle ja tulkitaan peruutuksena. Aiheutuvat kulut laskutetaan täysmääräisenä ja loppusumma palautetaan asiakkaalle.


Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse:

letkiacloth@gmail.com